Doktor24 väljer HowCom till sin mediebyrå

Fler nyheter från Dagensanalys.se

Dagensanalys.se – 1 timme sedan

Snart är det dags att fira internationella emojidagen

Annons

Den 17 juli firas internationella emojidagen, ”som är ett erkännande av den inflytelserika och revolutionerande kraft som finns i smileys och emojis”.
Citatet kommer från The Smiley Company.
Det många inte känner till är dess ursprung.

Dagensanalys.se – 1 timme sedan

Företag inom kontextuell video lanserar i Sverige

Företaget video intelligence (vi) som jobbar med kontextuellt matchade videos för mediehus och annonsörer drar igång sin verksamhet i Sverige.
Genom att använda maskininlärning blir det möjligt att erbjuda relevant videoinnehåll som ökar tiden som besökare spenderar med 33 procent, skriver video intelligence. 
“Mediehus i Sverige kämpar för att möta det ökade behovet av videoinehåll till sina sajter,” säger Niclas Gillqvist på vi.

Dagensanalys.se – 6 timmar sedan

Friska upp minnet med nya Facebook Memories

Många har säkert fått flashbacks till dagar som gått genom Facebooks ”Den här dagen”-funktion där saker du postat på Facebook återkommer samma dag några år senare. Nu utökar Facebook möjligheten att gå tillbaka i minnets vindlingar genom nya Memories, där du även kan se vad dina vänner postade vissa dagar.
Facebook Memories blir en helt egen sektion på plattformen där du som användare kan gå in och vandra runt bland händelser som passerat.

Dagensanalys.se – 7 timmar sedan

Facebook kan stänga av företag som inte håller vad de lovar

Om du köpt en produkt efter att du klickat på en annons på Facebook så inför nu Facebook möjligheten att recensera köpet. Om många är missnöjda med köpet kan företaget se sina annonser få minskad spridning, och i värsta fall stängs annonseringsmöjligheten av helt.
Funktionen kräver att Facebook kan identifiera om du genomfört ett köp efter att ha klickat på en annons, men om de kan göra det kommer du att få besvara en kort enkät om hur du upplevde köpet.

Dagensanalys.se – 8 timmar sedan

Inga flera installationer av tillägg från tredjepartssajter

Google Chrome, som är världens mest använda webbläsare, har numera stoppat möjligheten att installera tillägg till webbläsaren från tredje part.
Så om du har tillägg som boostar webbläsarupplevelsen, eller använder tillägg för att stoppa visningar av annonser så kan du inte längre installera dessa från en tredjepartssajt. Alla installationer måste numera gå igenom Web Store.

Dagensanalys.se – 8 timmar sedan

Topp tio mest populära reklamklippen på tuben

Inför reklamfesten i Cannes tar Youtube fram en topplista över de mest populära reklamklippen. Här kan du ta del av topp tio.
Om du sett tidigare topplistor som vi publicerat så ser du att flera av nedan reklamklipp dyker upp igen.

Dagensanalys.se – 9 timmar sedan

Så här använder vi våra tablets i vardagen

Enligt en ny undersökning som GfK Norm har genomfört på uppdrag av Huawei används
tablets, eller plattan, främst till att läsa mail, nyheter och att ha med när man är på resande fot.
När det kommer till de mest betydelsefulla produktegenskaperna är svenskarna rörande överens om att batteritiden är viktigast. Men hur skiljer det sig egentligen mellan män och kvinnor, för att inte tala om de olika åldrarna?

Dagensanalys.se – 10 timmar sedan

Instagram börjar bli som ett stort varuhus

Instagram är på gång att släppa loss shopping-taggar direkt i Stories.
Efter en längre tid med tester väljer nu Instagram att rulla ut shopping-taggar direkt i Stories. Annonsörer kan med andra ord lägga till en sticker som ger information om produkten eller objektet i bilden.

Dagensanalys.se – 12 timmar sedan

I måndags försvann nätneutraliteten i USA

Från och med den här veckan kan internetleverantörerna i USA helt och håller särbehandla trafiken till och från sina kunder.
Netflix kan få svagare bandbred om en internetleverantör önskar göra så och högre bandbredd till en av Netflix konkurrenter, som de samarbetar med.
Läs också: USA slopar nätneutraliteten trots stort motstånd
Trots att neutraliteten nu är borta tror många att det här kommer att bli en kärnfråga under nästkommande val.


http://www.pressen.se/9007420.html