Liberarelerna ger grönt ljus för Löfven

Fler nyheter från DI

DI – 1 timme sedan

Egna pengar ger frihet

Annons

Att skärskåda sin ekonomi är smart, och något som alla bör göra regelbundet. Men den som helt, eller nästan, vill sluta lönearbeta har större frågor att ställa sig..

DI – 1 timme sedan

Åsa Axelsson slutade lönearbeta

Går det att sluta lönearbeta om man har familj och villa? Åsa Axelsson ägnade ett år åt att kapa utgifter, och lyckades spara över 300.000 kronor per år – mer än hon fick i lön som lärare på heltid..

DI – 2 timmar sedan

Gruvbolaget inblandat i ny dödsolycka

Natten till lördag inträffade en svår olycka mellan en lastbil och en mindre buss i Kiruna kommun, i vilken sex personer omkom. Lastbilen tillhör gruvbolaget Kaunis Iron, där den tidigare socialdemokratiske ministern Anders Sundström är styrelseordförande..

DI – 2 timmar sedan

Vattenodling – en växande trend

Odlingssugna stadsbor har många skäl att välja vatten i stället för jord i sina lådor. Det säger Niklas Hjelm som skrivit en bok om fördelarna med vattenbaserad, så kallad hydroponisk, odling..

DI – 3 timmar sedan

C säger ja till Stefan Löfven som statsminister

Centerpartiet säger ja till Stefan Löfven som statsminister, berättar partiledaren Annie Lööf under en pressträff på lördagseftermiddagen. ”Röstningen slutade 56-2. De två rösterna är Centerstudenternas, vilket är känt sedan tidigare”, säger Annie Lööf..

http://www.pressen.se/9767347.html